Goedkope opslag - Home

Reacties van tevreden klanten van GoedkopeOpslag.nl

GoedkopeOpslag.nl bemiddelt in voordelige opslag bij u in de buurt. Vele tevreden klanten gingen u al voor en regelden hun voordelige opslag via GoedkopeOpslag.nl. Lees de reacties van deze klanten over hun opslag.

Wilco de Vink over ALLSAFE Mini Opslag


Ik had selfstorage nodig voor een deel van mijn bedrijfsvoorraad. We hadden ineens een drukke periode, en ons kleine magazijn puilde uit. Ik zocht via GoedkopeOpslag.nl naar selfstorage bij mij in de buurt. Op GoedkopeOpslag.nl vond ik direct bij mij in de buurt de perfecte selfstorage!
De selfstorage biedt een fantastische uitkomst voor de drukke perioden. Als ik de selfstorage niet nodig heb, dan huur ik hem ook niet. Zo betaal ik nooit teveel. Het is ook fijn om te weten dat de voorraad altijd veilig staat in de selfstorage.
 

Jan van Amerongen over Mini Opslag TWENTE


Ik had nooit gedacht dat miniopslag zo’n goede oplossing zou zijn voor ons ruimtegebrek! We gebruiken al een tijd lang noodgedwongen de miniopslag, en zijn er zeer tevreden mee.
We hadden nog niet zo lang een leuk huisje voor ons tweetjes gekocht, toen we goed nieuws kregen: er was een kleine op komst! Dit goede nieuws betekende helaas wel, dat het huis te klein werd. We hadden veel spullen in een extra kamer opgeslagen, maar dat moest een babykamer worden.
We gebruiken de miniopslag nu tijdelijk voor de extra spullen, terwijl we zoeken naar een nieuw huis. Gelukkig is de zoektocht niet zo stressvol door de wetenschap dat onze spullen veilig opgeborgen zijn in de miniopslag die we via GoedkopeOpslag.nl hebben geregeld! En als we het huis van onze dromen hebben gevonden, kunnen we de miniopslag gemakkelijk opzeggen. Dat maakt GoedkopeOpslag.nl de ideale oplossing voor ons ruimtegebrek!
 

Barbara de Weert over Okebox


Opslagruimte is handig, vooral als je zelf bepaalt hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Wij bepalen zelf hoeveel ruimte we nodig hebben, en de ruimte wordt daaraan aangepast. En nog belangrijker: ook de prijs wordt aangepast.
De opslagruimte gebruiken wij het hele jaar door voor onze administratie en wat andere spullen. Wij kwamen er later achter, dat we de opslagruimte ook kunnen gebruiken voor het stallen van onze motorfietsen. Die brachten wij vroeger altijd naar de garage, maar tegenwoordig huren wij ’s winters een grotere opslagruimte. Dat is veel voordeliger! En als het motorseizoen weer is begonnen, huren we een kleinere opslagruimte. Zo huren we nooit teveel en betalen we altijd de laagste prijs voor onze opslagruimte!
 

Zoek op uw plaats:
Zoek op uw postcode:
Copyright GoedkopeOpslag.nl 2018
Sitemap | Privacy statement | Zelf aanbieder? Klik hier.